TERVETULOA

Brännskär on vanha kalastustila keskellä kaunista Turunmaan saaristoa. Viime vuosina olemme yhdessä Turunmaan Saaristosäätiön kanssa luoneet pienen luonnonläheisen käyntisataman, josta löytyy kahvila, sauna, vastaleivottua leipää ja savukalaa. Kaikki ovat tervetulleita, täällä viihtyvät sekä lapset että aikuiset.   

Brännskär ei kuitenkaan ole ainoastaan käyntisatama, saari on myös kotimme. Nykyään saarella asuu kaksi perhettä vuoden ympäri. Yrittäjyys elää.

 

Täällä Lennart Söderlund rakentaa puuveneitä ja hirsimökkejä. Täällä hän sekä muotoilee että valmistaa kauniita puuesineitään. Täältä käsin Ida Törnroosin teatteriryhmä Teater Kojan työstää esityksiään ja täällä kesäillat täyttyvät musiikista ja kulttuurista. Täällä Simon Strömsund ja Linus Söderlund tarjoavat teille aitoa saaristolaistunnelmaa. Tarjolla on vuokramökkejä, ulkoilma-aktiviteetteja, saaristolaisruokaa, kalastusta sekä leirikouluja.

 

Me Brännskärin asukkaat haluamme luoda saarelle tunnelman joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden rauhoittua ja unohtaa arjen kiireet. Saaristo ei ainoastaan anna mahdollisuuksia, saaristo on mahdollisuus jota meidän tulee hoitaa. Se on ainutlaatuinen.

 

TERVETULOA SAARISTOSAAREEN

BRÄNNSKÄR

 AUKIOLOAJAT

Joka Päivä auki

09.00 -21.00

 
Fri, Sep 20
Brännskär
SAARISTORETRIITTI
Villinainen on kaikkien naisten hyvinvointi. Hän on mitä on ja hän on kokonainen" (Clarissa Pinkola Estés)
Dela
Sat, Jul 13
Brännskär
Brännskärs Dagen / Brännskärin Päivä
Dela
Mon, Jul 01
Brännskär
Brännskärs händelser 2019
Dela
Fri, Oct 05
Brännskär
Retreat
Inled hösten med att stanna upp och lyssna till ditt inre fyrljus - ditt eget hjärtas röst. Där har allting sin början.
Dela