top of page

TERVETULOA

Brännskär on vanha kalastustila keskellä kaunista Turunmaan saaristoa. Viime vuosina olemme yhdessä Turunmaan Saaristosäätiön kanssa luoneet pienen luonnonläheisen käyntisataman, josta löytyy kahvila, sauna, vastaleivottua leipää ja savukalaa. Kaikki ovat tervetulleita, täällä viihtyvät sekä lapset että aikuiset.   

Brännskär ei kuitenkaan ole ainoastaan käyntisatama, saari on myös kotimme. Nykyään saarella asuu kaksi perhettä vuoden ympäri. Yrittäjyys elää.

 

Täällä Lennart Söderlund rakentaa puuveneitä ja hirsimökkejä. Täällä hän sekä muotoilee että valmistaa kauniita puuesineitään. Täältä käsin Ida Törnroosin teatteriryhmä Teater Kojan työstää esityksiään ja täällä kesäillat täyttyvät musiikista ja kulttuurista. Täällä Simon Strömsund ja Linus Söderlund tarjoavat teille aitoa saaristolaistunnelmaa. Tarjolla on vuokramökkejä, ulkoilma-aktiviteetteja, saaristolaisruokaa, kalastusta sekä leirikouluja.

 

Me Brännskärin asukkaat haluamme luoda saarelle tunnelman joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden rauhoittua ja unohtaa arjen kiireet. Saaristo ei ainoastaan anna mahdollisuuksia, saaristo on mahdollisuus jota meidän tulee hoitaa. Se on ainutlaatuinen.

Om oss

TERVETULOA SAARISTOSAAREEN

BRÄNNSKÄR

Kontakta oss
Inga evenemang för tillfället
bottom of page