Nyheter på Brännskär / Uutiset Brännskärissä

Här i nyhetsflödet hittar du lätt aktuell information om vad som är pågång ute på Brännskär  för alla som verkar och lever på ön. 

Vill du ta del av alla våra evenemang och pricka in sommarens guldkorn skall du ta en titt på vår

 

För att läsa mera om de enskilda företagen måste du gå in på deras hemsidor. Där kan du klicka dig fram till hur du bokar en stuga på Brännskär, när Teater Kojan har föreställningar och vad Lennart kan producera i trä.

 

_________________________________________________________________________________________

Följ med Simon och Ida på Brännskär

January 13, 2019

Följa med Simons och Idas åretrunt liv på Brännskär via deras youtube kanal Simon & Ida. De släppen nya avsnitt varje vecka, prenumerera på kanalen för att int missa några nya klipp. Du får följa med vardagen, de aktuella projekten på ön, tankar om livet, Simons musik, skärgårdsrecept och mycket mera.. Häng på!

Ny hemsida för Brännskär, välkommen!

May 04, 2018

Hej

På vår nya hemsida hittar du lätt aktuell information om vad som är pågång ute på Brännskär, service och kontaktuppgifter till alla som verkar och lever på ön. Här finns också historia om ön och dess natur, stämningsfulla skärgårdsbilder och information om ägarna Åbolands skärgårds stiftelse och Småbruk och egna hem. 

 

För att läsa mera om de enskilda företagen måste du gå in på deras hemsidor. Där kan du klicka dig fram till hur du bokar en stuga på Brännskär, när Teaterkojan har föreställningar och vad Lennart kan producera i trä.

Just nu är det på många projekt i luften på ön

- Ida turnerar omkring med teatergruppen Teaterkojan med föreställningarna Den lille prinsen och Vem ska trösta Knyttet. Hemma på Brännskär är det mycket odlingsland och blomrabatter, hennes blogg: nouw.com/idamarieroos

- Lennart tillpassar stockarna för den andra uthyrningsstugan med Brännskärs sågat material på den egna sågen, tillika som han förbereder med alla våruppgifter

- Vardagen för Simon och Linus är det den första stockstugan som står i fokus då de hoppas att de första övernattningsgästerna skall kunna boka in sig till midsommaren. Nu i maj har även mat och aktivitets grupperna som besöker ön hittat ut

- Julia är med och håller i trådarna för årets stora träbåtsvecka, då Vinden drar bosätter sig på ön i början av Juli

- Vi håller dessutom på att bilda en förening på ön, Brännskärs byalag

Följ med våren på Brännskär och håll utkik efter sommarens datum för evenemang

Please reload

Åbolands

Skärgårdsstiftelse

Anna Franzén

tel. +358 40 7305735

info@abolandskargardsstiftelse.fi

BEsökshamn

Käyntisatama

STuguthyrning

Mökkivuokramo

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White TripAdvisor Icon
  • White YouTube Icon

LENN

ART

Lennart Söderlund

+358 40 7373905

TEATER

kojan

Ida Törnroos

 +358 407463085

teater.kojan@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon